Slide

crefinsta:

bijzonder

in vastgoed

Slide

crefinsta:

bijzonder

in vastgoed

Crefinsta is eigenaar/ontwikkelaar van de locatie Wisselaar 3 in Oosterhout en wil deze transformeren naar een woongebied. Op 21 april 2022 organiseren wij een informatieavond voor belangstellenden. 

Groen karakter

Op de locatie Wisselaar 3 in Oosterhout staat nu nog het bedrijfspand van autodealer Van Tilburg-Bastianen. Dit bedrijfspand en het omliggende terrein vormen een uitzondering op de woonwijk Dommelbergen. Met de herontwikkeling van dit terrein ziet Crefinsta kans om een betere aansluiting op de wijk te maken. In het door ons voorgestelde plan gaan we uit van woningbouw voor diverse doelgroepen. Net als de hele wijk Dommelbergen willen wij daarbij ook dit gebied een groen karakter geven.

Informatieavond 21 april 2022

Op donderdag 21 april a.s. organiseren wij een informatieavond, waarin wij omwonenden, betrokkenen of belangstellenden graag informeren over dit initiatief. Zijn er zaken waarmee wij als initiatiefnemers volgens u rekening moeten houden of heeft u suggesties? Dit kan uiteraard tijdens deze informatiebijeenkomst ingebracht worden. Wij nodigen u dan ook van harte uit om deel te nemen aan deze informatiebijeenkomst:

  • Datum: donderdag 21 april 2022
  • Tijd: 19.30 – 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
  • Locatie: Showroom Autodealer Van Tilburg-Bastianen, Wisselaar 3, 4907 LR Oosterhout

Aanmelden

Wilt u er op donderdag 21 april 2022 bij zijn? Dan ontvangen wij uw aanmelding graag uiterlijk zaterdag 16 april a.s. Aanmelden is eenvoudig: stuur een e-mail naar Patricia de Vries - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Zij begeleidt deze bijeenkomst.

Wij kijken ernaar uit u op 21 april te ontmoeten!

Ard en Jon de Wit