Wonen op een gewilde locatie

Een oude bedrijfslocatie midden in het centrum van de stad, of juist een open locatie aan de rand van de bebouwing: het zijn de pareltjes waar Crefinsta Groep oog voor heeft. Locaties, waar wij met de nodige creativiteit een verrassende en gewilde plek om te wonen realiseren.

Nieuwbouw: duurzaam en comfortabel wonen

In geval van nieuwbouw is verduurzaming tot in de details door te voeren. Dat doen wij uiteraard op het vlak van energieprestatie en circulair bouwen, maar ook het thema klimaatadaptatie nemen wij mee in het ontwikkelingstraject.

Renovatie: de charme van oud, het comfort van nieuw

Bij een oud of zelfs monumentaal pand wil je natuurlijk zoveel mogelijk van de oorspronkelijke sfeer behouden of zelfs terugbrengen. Tegelijkertijd moet het gebouw voldoen aan de huidige eisen op gebied van bijvoorbeeld energieprestatie en comfort. Crefinsta Groep weet hierin de optimale balans te vinden.

Transformatie: van werken naar wonen

De marktvraag verandert: kantoorgebouwen staan leeg, terwijl appartementen niet aan te slepen zijn. Veel van die kantoorgebouwen zijn ook nog eens centraal gelegen, een kans die Crefinstra Groep met beide handen aangrijpt! Het transformeren van utiliteitsgebouwen naar woningen is niet alleen heel efficiƫnt, maar natuurlijk ook veel duurzamer dan nieuwbouw.