Duurzaam, flexibel en inspirerend

Door verschillende economische en maatschappelijke ontwikkelingen, is er behoefte aan nieuwe vastgoedconcepten binnen de utiliteitsbouw. Dat kan nieuwbouw zijn, maar kan ook gaan om de herontwikkeling van bestaande utiliteitsgebouwen. Uiteraard staan bij alle vastgoedprojecten duurzaamheid, energieprestatie en comfort voorop.

Flexibel werken in een inspirerende omgeving

Bij bedrijfsgebouwen en kantoorpanden is flexibel werken steeds vaker de norm. Vaste werkplekken verdwijnen en maken plaats voor kantoortuinen. Veel kantoren realiseren verschillende zones voor ontmoeten, samenwerken, ontspannen en concentreren. Dat vraagt ook om een flexibele structuur, eenvoudig aan te passen aan een steeds veranderende situatie. Het oude saai wordt inspirerend en multi-functioneel.

Duurzame oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken

Buitenlandse werknemers zijn onmisbaar voor de Nederlandse economie. Goede huisvesting van deze arbeidsmigranten is een vereiste, maar zoals bekend is er een groot tekort aan woonruimte. Het transformeren van bestaande utiliteitsgebouwen naar grootschalige huisvesting is een duurzame oplossing voor dit maatschappelijke vraagstuk. Crefinsta Groep werkt samen met partijen als gemeentes, provincies en ondernemers aan de herontwikkeling van bijvoorbeeld kantoorpanden of voormalige hotellocaties. Zo creƫren wij comfortabele, veilige en betaalbare woonunits voor arbeidsmigranten.

In voorbereiding / realisatie

Verkocht