Bijzonder in vastgoed

Vastgoedontwikkeling is mogelijkheden zien. Daarom vindt u in onze portefeuille niet de standaard vastgoedprojecten: Crefinsta Groep investeert in proposities die net dat beetje meer hebben. Denk aan de transformatie van kantoorpand naar appartementencomplex, de renovatie van een monumentaal pand of de aankoop van grond op een gewilde locatie voor wonen of werken. Het zijn stuk voor stuk projecten waar wij in geloven, waar we samen met onze partners en opdrachtgevers echt iets bijzonders van kunnen maken; hoogwaardig, duurzaam en waardevast.

Crefinsta bouwt voor de toekomst. Wij zijn dan ook vertrouwd met thema’s als klimaatadaptatie, energietransitie en circulariteit: het is het fundament waarop wij bouwen. Bovendien realiseren wij bij voorkeur woningen die levensloopbestendig zijn, door ze zo in te delen dat ze geschikt zijn voor alle levensfasen.

Crefinsta Groep investeert in zowel woning- als bedrijfsvastgoed. Afhankelijk van de wensen van onze opdrachtgever begeleiden wij een vastgoedproject van initiatie, acquisitie tot en met de ontwikkeling, maar ook bij realisatie of zelfs exploitatie staan wij voor u klaar. Daarmee biedt Crefinsta de mogelijkheid voor zowel korte termijn investeringen als beleggingen voor de langere termijn.

Opdrachtgevers

Beleggers
Aannemers
Particulieren
Bedrijven

Ard de Wit - directeur

Ard de Wit - directeur

In de vastgoedwereld zijn gevoel voor de locatie, de haalbaarheid van projecten en kennis van financieringen, beleggingen, contracten en juridische en notariële zaken, onmisbaar. Ard de Wit voelt zich hier als een vis in het water.
Hij beschikt over een uitgebreid netwerk van investeerders, beleggers en andere professionele relaties die hun sporen hebben verdiend op het gebied van vastgoed.

Daarbij luistert Ard natuurlijk naar de wensen van investeerders en opdrachtgevers, maar gaat ook het gesprek aan met de omgeving en potentiële eindgebruikers.
Op deze wijze wordt een project ontwikkeld dat gewild is en in de toekomst zijn waarde blijft behouden.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+31 6 10 60 49 75

 

Jon de Wit – projectleiding

Jon de Wit – projectleiding

Voordat een project daadwerkelijk van de grond komt, moet er heel wat voorbereidend werk verzet worden. Dit is bij Jon de Wit in goede handen. Zo zorgt Jon ervoor dat de juiste vergunningen en eventuele bestemmingsplanwijzigingen worden aangevraagd. Vaak moeten hiervoor ook de nodige rapporten overlegd worden.

Om dat papierwerk binnen de gestelde tijd op orde te krijgen, werkt Jon intensief samen met een brede groep van externe deskundigen.
Bovendien bewaakt hij de voor de projecten vastgestelde budgetten.
Jon is een man van de praktijk en denkt in oplossingen: is er een alternatief dat comfortverhogend of kostenefficiënter is, dan zal hij die optie zeker verder onderzoeken.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+31 6 41 21 45 48