Slide

crefinsta:

bijzonder

in vastgoed

Slide

crefinsta:

bijzonder

in vastgoed

Voormalige Pastoor Halschool

Crefinsta Groep wil de locatie Pastoor Palsstraat 4 in Sint Willebrord transformeren naar een woongebied. De sfeer en het karakter van het huidige terrein en gebouw van de voormalige Pastoor Halschool vormen hierbij het uitgangspunt.

Groen, duurzaam en onderscheidend
Aan de Pastoor Palsstraat 4 in Sint Willebrord staat de voormalige Pastoor Halschool. Oud-wielrenner Rini Wagtmans verbouwde dit pand in het verleden tot een multifunctioneel zakengebouw waar Rogelli Sportswear is ondergebracht. Vanwege de snelle groei van de afgelopen jaren is het familiebedrijf genoodzaakt te verhuizen. Met het vertrek van Rogelli Sportswear volgt een nieuw hoofdstuk voor de invulling en ontwikkeling van het gebied.

Ontwikkelaar Crefinsta Groep wil deze tot Hof van Wagtmans omgedoopte locatie transformeren naar wonen vanuit een groene, duurzame en onderscheidende woonvisie. De sfeer en het karakter van het huidige terrein en gebouw vormen hierbij het uitgangspunt.

Informatieavond 15 juni 2022
Buren en belangstellenden zijn van harte welkom op de inloopinformatieavond die op woensdag 15 juni a.s. tussen 19.30-21.00 uur in buurthuis de Lanteern, Dorpsstraat 119 in Sint Willebrord plaatsvindt. Tijdens deze bijeenkomst deelt Crefinsta Groep de plannen, de uitgangspunten en het proces aan de hand van een doorlopende presentatie en thematafels.
Aanmelden kan bij Patricia de Vries - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wij kijken ernaar uit u op 15 juni te ontmoeten!

Ard en Jon de Wit