Slide

crefinsta:

bijzonder

in vastgoed

Slide

crefinsta:

bijzonder

in vastgoed

Herontwikkeling Millingen ad Rijn

Herontwikkeling van ‘De Kastanje’ en ‘Troefmarkt’

In het dorpshart van Millingen aan de Rijn staan twee panden met een verhaal: het Café-Restaurant De Kastanje aan de Heerbaan 119 en de inmiddels leegstaande voormalige Troefmarkt aan de Heerbaan 188/Van Lyndenstraat 1. Crefinsta wil deze locaties herontwikkelen en nodigt omwonenden en belangstellenden van harte uit om hierover op 14 september a.s. in gesprek te gaan.

Respect voor sfeer en historie

De familie Smits heeft besloten te stoppen met het horecabedrijf De Kastanje aan de Heerbaan 119. Op deze plek hebben vier generaties zich met hart en ziel ingezet, voor veel inwoners zullen hier dan ook herinneringen liggen. Even verderop, op de hoek van de Heerbaan 188/Van Lyndenstraat 1, staat de inmiddels leegstaande voormalige Troefmarkt.

Crefinsta wil als ontwikkelaar een nieuw hoofdstuk toevoegen aan beide locaties, met respect voor de sfeer en de historie van deze twee plekken. Voor de herontwikkeling van de locatie De Kastanje is Crefinsta voornemens om 14 luxe appartementen te realiseren in de bouwstijl van een ‘nieuwe monumentale’ boerderij. Voor de voormalige Troefmarkt is een ‘hofje’ met 10 kleine grondgebonden woningen voor starters en alleenstaanden ingetekend.

Informatieavond 14 september 2022

Buren en belangstellenden zijn van harte welkom op de inloopinformatieavond die op woensdag 14 september a.s. tussen 19.00 – 21.00 uur in Café-Restaurant De Kastanje, Heerbaan 119 in Millingen a/d Rijn plaatsvindt. Tijdens deze bijeenkomst delen wij de plannen, de uitgangspunten en het proces aan de hand van een doorlopende presentatie en thematafels.

Aanmelden kan tot en met 11 september 2022 bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Wij kijken ernaar uit u op 14 september te ontmoeten!

Ard en Jon de Wit