Slide

crefinsta:

bijzonder

in vastgoed

Slide

crefinsta:

bijzonder

in vastgoed

Impressie tweekapper Emmastraat Oud Gastel

Start verkoop tweekapper Oud Gastel

Vlak bij het centrum van Oud Gastel wordt door Crefinsta RED een tweekapper gerealiseerd. Deze ideale gezinswoningen worden luxe afgewerkt, zijn energiezuinig en zijn voorzien van een warmtepomp. De twee-onder-een-kap woningen gaan nog voor de kerstdagen in de verkoop.

Aan de Emmastraat in Oud Gastel staat nu nog een bedrijfsloods. Deze gaat plaatsmaken voor een luxe afgewerkte tweekapper. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 122 m2-129m2 en zijn ruim opgezet. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft openslaande tuindeuren naar de achtertuin, een eetruimte en toegang naar de trapopgang. De ruime keuken bevindt zich aan voorzijde en biedt ruimte voor een extra eettafel. De perceeloppervlakte is respectievelijk circa 187m2 en 192m2.

De woningen zijn volledig geïsoleerd en zeer energiezuinig (BENG). Zo zijn de woningen voorzien van zonnepanelen en een luchtwarmtepomp met boiler. De begane grond en de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. Zowel verwarmen als koken gebeurt volledig elektrisch, dus u heeft geen last meer van de torenhoge gasprijzen! De toekomstige bewoners hebben bovendien verschillende keuzemogelijkheden in de afwerking van hun nieuwe woning.

Meer weten over deze twee-onder-een-kap woningen in Oud Gastel? Download dan onderaan de brochure. Voor meer informatie kunt u terecht bij Staal makelaars, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , tel 0162 - 57 04 71.

{rsfiles path="Brochure Emmastraat - Oud Gastel DEF 22-12-2022.pdf"}