Slide

crefinsta:

bijzonder

in vastgoed

Slide

crefinsta:

bijzonder

in vastgoed

Impressie tweekapper Emmastraat Oud Gastel

Vlak bij het centrum van Oud Gastel wordt door Crefinsta RED een tweekapper gerealiseerd. Deze ideale gezinswoningen worden luxe afgewerkt, zijn energiezuinig en zijn voorzien van een warmtepomp. Voor de woningen is inmiddels veel interesse getoond. Als alles goed gaat, dan kunnen wij binnenkort al een handtekening onder het contract voor de koop van één van deze woningen tegemoet zien. Heeft u ook interesse in een woning op deze mooie plek? Neem dan snel contact op met de makelaar.

Aan de Emmastraat in Oud Gastel staat nu nog een bedrijfsloods. Deze gaat plaatsmaken voor een luxe afgewerkte tweekapper, waarvan de verkoop vlak voor oud-en-nieuw van start ging. De twee-onder-een-kap woningen hebben een woonoppervlakte van circa 122 m2-129m2 en zijn ruim opgezet. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft openslaande tuindeuren naar de achtertuin, een eetruimte en toegang naar de trapopgang. De ruime keuken bevindt zich aan voorzijde en biedt ruimte voor een extra eettafel. De perceeloppervlakte is respectievelijk circa 187m2 en 192m2.

De woningen zijn volledig geïsoleerd en zeer energiezuinig (BENG). Zo zijn ze voorzien van zonnepanelen en een luchtwarmtepomp met boiler. De begane grond en de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. Zowel verwarmen als koken gebeurt volledig elektrisch, dus u bent niet meer afhankelijk van alle ontwikkelingen rond de gasprijzen! De toekomstige bewoners hebben bovendien verschillende keuzemogelijkheden in de afwerking van hun nieuwe woning.

Er is inmiddels veel interesse getoond voor de woningen. Voor één van de woningen wordt mogelijk al op korte termijn een handtekening onder het koopcontract gezet door een toekomstige bewoner. Op het te ontwikkelen perceel staat tevens nog een bestaande bedrijfswoning. De bestemming van deze woning is omgezet naar een reguliere woning. Ook voor deze woning hebben zich potentiële kopers bij de makelaar gemeld. Heeft u ook interesse in een twee-onder-een-kap woning of de voormalige bedrijfswoning? Wees er dan snel bij!

U vindt alle gegevens over deze twee-onder-een-kap woningen in de brochure die u hieronder kunt downloaden. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Staal makelaars, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., tel 0162 - 57 04 71.

{rsfiles path="Brochure Emmastraat - Oud Gastel DEF 22-12-2022.pdf"}