Slide

crefinsta:

bijzonder

in vastgoed

Slide

crefinsta:

bijzonder

in vastgoed

Patiowoning Dongen opgeleverd

Vlak voor de kerst kregen de kersverse bewoners de sleutel van hun woning aan de Prinses Alexiastraat in Dongen. Op 15 februari 2023 was de oplevering van de openbare ruimte rond de acht fraaie patiowoningen, die ontwikkeld zijn door Crefinsta RED.

De patiowoningen zijn gebouwd aan de Prinses Alexiastraat, een unieke plek in het historisch centrum van Dongen. Deze bijzondere locatie in ‘Oud Dongen’ ligt op het voormalige fabrieksterrein van de Familie Schrauwers. Het project kreeg dan ook de werknaam ‘Hof van Schrauwers’ mee. Op het zeer rustig gelegen hofje staan inmiddels acht unieke, moderne en duurzame patiowoningen, die gebouwd zijn volgens de stijlvolle jaren ’30-architectuur.

Het bouwbedrijf zette in december alle zeilen bij om de woningen volgens afspraak nog voor de kerst op te kunnen leveren. Hierdoor konden de nieuwe bewoners in de kerstvakantie aan de slag met de inrichting van hun nieuwe huis.

De oplevering van de openbare ruimte - de bestrating, parkeervakken en stoepen – was later dan gepland. Dit had te maken met het koude weer in december en vervolgens de kerstvakantie. Door de vorst konden er geen werkzaamheden plaatsvinden en liep de aanleg van de openbare ruimte vertraging op. Ook in januari zat het C-infra, de aannemer hiervoor, niet mee. Ditmaal gooide de vele regen roet in het eten.

Gelukkig zijn ook deze werkzaamheden inmiddels achter de rug en kon de hof op 15 februari 2023 officieel opgeleverd worden. Crefinsta RED feliciteert de nieuwe bewoners met hun patiowoning en wenst hen heel veel woonplezier!